Bliv instruktør i Ry eSport

Vil du gerne opnå værdifuld erfaring som esportstræner og samtidig blive belønnet for det? Vil du være med til at skabe nogle sunde og sociale rammer omkring esport i et fedt fællesskab i Ry eSport?

Vi har i forbindelse med sæsonstart i september 2020 brug for flere nye instruktører til klubben. Vores instruktører underviser i både CS:GO, Fortnite og LOL. Hvis du har erfaring i disse spil, er det et plus, men det er ikke et krav. Grundlæggende er det vigtigste at du kan se værdien i at støtte op om det sociale fællesskab i klubben og gerne vil lære fra dig.

Hvad vi tilbyder:

• Betalt uddannelse til esportstræner
  • Instruktørhonorar ifm. holdtræning
  • Eventhonorar ifm. firmaevents
  • Værdifuld sparring med instruktørteam
  • Opbygning af erfaring indenfor esport

Vores krav:

• Du er min. 17 år gammel
  • Du skal kunne følge etisk kodeks
  • Du skal kunne lægge min. 2-3 instruktørtimer om ugen
  • Du skal kunne forpligte sig til at være tilknyttet som instruktør i min. 1 år
  • Du skal kunne undervise både offline (i esportslokalet) og online

Vil du høre mere? Kontakt Kristoffer på telefon 42800542 eller send os en email via info@ry-esport.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!