Overgang til online træning

Ry eSport overgår til 100% online træning som følge af stigende smitte og de deraf nye skærpede Corona-restriktioner i Skanderborg Kommune. Alle medlemmer er blevet orienteret om situationen.

Ry eSport’s online beredskab træder nu i kraft for resten af sæsonen, som slutter fredag d. 18/12. Derfor er der fra og med dags dato og hele næste uge ingen fremmøde i esportslokalet i Ry Hallen.

Al træning fremadrettet foregår online via klubbens Discord-kanal og spilservere. Trods omstændighederne er vi i Ry eSport glade for at kunne tilbyde esportstræning, om end det vigtige fysiske aspekt forsvinder ved online træning. Vores instruktører vil gøre deres bedste for at give alle medlemmer en god oplevelse.

OBS
Om den nuværende situation får indflydelse på sæsonstarten d. 4/1-2021 ved vi desværre endnu ikke. Vi kommer naturligvis med flere opdateringer her på hjemmesiden og via vores Facebook-side, når vi ved mere. Vi kan dog allerede godt nu løfte sløret for, at vi åbner op for tilmeldinger allerede i næste uge (uge 51)!