đŸ”„SĂŠsontilmelding Ă„benđŸ”„

SÄ har vi endelig officielt Äbnet op for tilmeldinger til vores CS:GO hold til efterÄrssÊsonen 2021. Vi hÄber Corona er sÄdan helt pÄ vej vÊk og ser vildt meget frem til rigtig at komme tilbage i esportslokalet.

Coronatiden er (forhĂ„bentlig) ved at ebbe ud og derfor kan vi nu igen gĂ„ tilbage til nogenlunde normale tilstande efter det der mĂ„ sige sig at have vĂŠret et meget udfordrende 2020. Vi ser SÅ meget frem til at kunne byde eksisterende sĂ„vel som nye medlemmer velkommen i esportslokalet fra og med d. 23/8, hvor vi Ă„bner op for vores efterĂ„r/vinter-sĂŠson 2021. Denne gang har vi endda vĂŠret ude at finde meget erfarne nye instruktĂžrer, sĂ„ vi nu kan dĂŠkke alle hverdage ind med dugfriske trĂŠningstider.

Se det kommende trÊningsskema for efterÄrssÊsonen og lÊs ogsÄ mere omkring de 3 forskellige niveauinddelinger lige her. Ved spÞrgsmÄl kan vi altid kontaktes via info@ry-esport.dk eller pÄ mobil 42800542.

VÊr hurtig pÄ aftrÊkkeren og kom med til laasbylan 2021!
Ry eSport har sikret sig et begrĂŠnset antal billetter til laasbylan, som finder sted i LĂ„sby Hallen d. 3.-5. september. Derfor vil vi kunne tilbyde de allerfĂžrste nye medlemmer til den kommende efterĂ„rssĂŠson en GRATIS adgangsbillet til eventet! GĂ„ ikke glip af denne mulighed; brug tilmeldingsknappen ovenfor. Vi giver de heldige besked i god tid🙂