🔥Sæsontilmelding åben🔥

Så har vi endelig officielt åbnet op for tilmeldinger til vores CS:GO hold til efterårssæsonen 2021. Vi håber Corona er sådan helt på vej væk og ser vildt meget frem til rigtig at komme tilbage i esportslokalet.

Coronatiden er (forhåbentlig) ved at ebbe ud og derfor kan vi nu igen gå tilbage til nogenlunde normale tilstande efter det der må sige sig at have været et meget udfordrende 2020. Vi ser SÅ meget frem til at kunne byde eksisterende såvel som nye medlemmer velkommen i esportslokalet fra og med d. 23/8, hvor vi åbner op for vores efterår/vinter-sæson 2021. Denne gang har vi endda været ude at finde meget erfarne nye instruktører, så vi nu kan dække alle hverdage ind med dugfriske træningstider.

Se det kommende træningsskema for efterårssæsonen og læs også mere omkring de 3 forskellige niveauinddelinger lige her. Ved spørgsmål kan vi altid kontaktes via info@ry-esport.dk eller på mobil 42800542.

Vær hurtig på aftrækkeren og kom med til laasbylan 2021!
Ry eSport har sikret sig et begrænset antal billetter til laasbylan, som finder sted i Låsby Hallen d. 3.-5. september. Derfor vil vi kunne tilbyde de allerførste nye medlemmer til den kommende efterårssæson en GRATIS adgangsbillet til eventet! Gå ikke glip af denne mulighed; brug tilmeldingsknappen ovenfor. Vi giver de heldige besked i god tid🙂