HOLDTRÆNING

Ry eSport tilbyder holdtræning for 12 årige og opefter i CS:GO. Vi er meget kvalitetsbevidste og gør kun brug af uddannede instruktører, der som minimum har gennemført grunduddannelsen til esportstræner. Undtagelsesvist gøres der brug af frivillige hjælpetrænere mhp. at kunne imødekomme den store lokale efterspørgsel på esportstræning.

Niveauopdeling

Vores hold i CS:GO er hverken opdelt efter alder eller køn, men derimod udelukkende efter følgende niveaukriterier indenfor FPS spilgenren (First-Person-Shooter):

• Begyndere: 0-300 timers erfaring i FPS
  • Rutineret: 300+ timers erfaring i FPS
  • Elite: 1000+ timers erfaring i FPS

Eksempel:
Har du 250 timers erfaring i Apex Legends (et andet FPS-spil end dem vi tilbyder), vil du komme på vores begynderhold.

Efterårssæsonen 2021 foregår ved fysisk fremmøde i esportslokalet – og det håber vi ikke ændrer sig.

AFBUD
Afbud til træning meldes til instruktør via mobil.
Se kontaktinfo nedenfor.

Konkurrencehold

Ry eSport har pt 1 CS:GO konkurrencehold, som deltager i ligaer og officielle turneringer: CSGO Elite. Holdet består primært af udvalgte spillere, men af og til indgår også stærke profiler fra CS:GO Rutineret-holdene. På sigt er ambitionen at oprette flere konkurrencehold i klubben.

Fælles holdnavn

Ry eSport’s forskellige CS:GO-hold bruger det fælles officielle holdnavn Lakefront Fraggers. Alle medlemmer, uanset niveau, spiller på hold.

Instruktørerne

Steffen