NYHEDER

Nye Valorant-hold fra 16/9!

Kom op og dyrk Valorant i fedt samvær med andre i vores klublokale i Ry Hallen. Stigende interesse gør nu at vi starter 2 nye begynderhold op i et af de mest hypede spil lige for tiden!

LÆS MERE

Bliv instruktør i Ry eSport

Vil du gerne opnå værdifuld erfaring som esportstræner og samtidig blive belønnet for det? Vil du være med til at skabe nogle sunde og sociale rammer omkring esport i et fedt fællesskab i Ry eSport?

Læs mere

Al aktivitet aflyst pga. COVID-19

Som konsekvens af Statsministerens pressemøde dags dato og nylige udmelding ift. Corona-virus, er al aktivitet i Ry eSport suspenderet på ubestemt tid.

LÆS MERE

CS:GO-instruktør søges

Der er fuld fart på 2020 og vi oplever stigende interesse for CS:GO i Ry eSport. Derfor søger vi nu en ekstra CS:GO-instruktør, som hurtigst muligt kan indgå i vores velfungerende instruktørteam.

LÆS MERE

Nyt CS:GO oldboys-hold

Måske du prøvede kræfter med CS 1.6 tilbage i 00’erne? Eller også har du blot lyst til at se CS:GO an med andre, der også har lidt år på bagen? Led ikke videre, for i januar 2020 starter vores første CS:GO-hold for oldboys!

LÆS MERE

Tilmelding til 2020 nu åben

Tilmelding til vinter/forår 2020 er nu åben og vi her flere ledige pladser på holdene i CS:GO, Fortnite og League of Legends. Kom og dyrk din passion for gaming. Vi har nyt udstyr og uddannede instruktører.

LÆS MERE

Sejr over Team Addic

Ubrudt sejrsgang! Efter oprykning til B-rækken i YouSee-ligaen, hev vores elitehold i CS:GO fornylig nemlig endnu en overbevisende sejr hjem, denne gang over Team Addic. God start på grupperunde 2.

LÆS MERE

Fortnite-instruktør søges

Vi har stor succes i Ry eSport og søger derfor nu en ekstra Fortnite-instruktør! Hvis du er minimum 16 år gammel og gerne vil prøve kræfter med at lære fra dig og gøre andre bedre til Fortnite, så kontakt os🙂

LÆS MERE

Sejr over Armchair Warriors

Ry eSport’s CS:GO elitehold starter flot ud i YouSee-ligaen med en overbevisende 2-0 sejr over Armchair Warriors. Stærke takter af Kristian Sørensen aka Mulle og holdkaptajn Carl Meier aka DarkRose.

LÆS MERE

Kom til Åbent Hus

Søndag d. 20/10-2019 kl. 15-20 slår vi dørene op til Ry eSport i forbindelse med Ry Hallerne’s 50 års jubilæum! Kom op og se vores fede nye lokale og hør mere om udstyret, holdene, udflugter mm. Vi har stadigvæk ledige pladser, så du kan naturligvis også tilmelde dig på stedet. Vi ses🙂