NYHEDER

🔥Sæsontilmelding åben🔥

Så har vi endelig officielt åbnet op for tilmeldinger til vores CS:GO hold til efterårssæsonen 2021. Vi håber Corona er sådan helt på vej væk og ser vildt meget frem til rigtig at komme tilbage i esportslokalet.

LÆS MERE

Klub LAN d. 28.-30. maj 2021

Ry eSport afholder sit første klub LAN for alle medlemmer d. 28.-30. maj i Ry Hallerne. Forberedelserne til dette superfede event er allerede i fuld gang og vi ser frem til en rigtig hyggelig gaming-weekend!

LÆS MERE

Bliv CS:GO instruktør

Vil du gerne opnå værdifuld erfaring som esportstræner og samtidig blive belønnet for det? Vil du være med til at skabe nogle sunde og sociale rammer omkring esport i et fedt fællesskab i Ry eSport?

LÆS MERE

Tilmelding til 2021 nu åben

Tilmelding til vinter/forår 2021 er nu åben og vi her flere ledige pladser på holdene i CS:GO og Valorant. Kom og dyrk din passion for gaming! Vi har uddannede instruktører og starter vores hold op online fra d. 4. januar.

LÆS MERE

Overgang til online træning

Ry eSport overgår til 100% online træning som følge af stigende smitte og de deraf nye skærpede Corona-restriktioner i Skanderborg Kommune. Alle medlemmer er blevet orienteret om situationen.

LÆS MERE

Ry eSport vinder Laasbylan!

Vores klubhold Lakefront Fraggers dominerede CS:GO-turneringen i weekenden under et velafholdt LAN-event i Låsby Hallen og tog finalesejren over Galten eSport’s GSE PoizonouZ.

LÆS MERE

Nye Valorant-hold fra 16/9!

Kom op og dyrk Valorant i fedt samvær med andre i vores klublokale i Ry Hallen. Stigende interesse gør nu at vi starter 2 nye begynderhold op i et af de mest hypede spil lige for tiden!

LÆS MERE

Al aktivitet aflyst pga. COVID-19

Som konsekvens af Statsministerens pressemøde dags dato og nylige udmelding ift. Corona-virus, er al aktivitet i Ry eSport suspenderet på ubestemt tid.

LÆS MERE

CS:GO-instruktør søges

Der er fuld fart på 2020 og vi oplever stigende interesse for CS:GO i Ry eSport. Derfor søger vi nu en ekstra CS:GO-instruktør, som hurtigst muligt kan indgå i vores velfungerende instruktørteam.

LÆS MERE

Nyt CS:GO oldboys-hold

Måske du prøvede kræfter med CS 1.6 tilbage i 00’erne? Eller også har du blot lyst til at se CS:GO an med andre, der også har lidt år på bagen? Led ikke videre, for i januar 2020 starter vores første CS:GO-hold for oldboys!

LÆS MERE